Bent u ook klant bij de familie Sijbenga?

Wilt u iets schrijven voor deze website? Stuur dan een e-mail met uw naam en tekst.

 


Hartelijk bedankt voor het warme onthaal tijdens ons bezoek afgelopen weekend. Het was een leerzame ervaring om bij jullie te zijn. Wie weet er welk werk er verzet moet worden, voor een biologisch eitje, of een echt ‘gelukkige’ kipfilet? Dat mochten wij met onze eigen ogen zien en dat vonden wij heel bijzonder. Als er een bungalow stond in jullie mooie kippenbos, was Mariska er blijven logeren. Jullie hebben met recht een bedrijf om trots op te zijn!

Groeten, een aai voor alle beesten en tot ziens,

Jan en Mariska


Wat een mooi bedrijf is de Dennenhoeve! Ik wist niet eens wat een biologisch ei was. Is het een scharrelei? Nee, het is veel meer dan dat.

Biologische kippen leven in een paradijs op aarde. Veel ruimte en natuurlijk buiten scharrelen. Ook het biologische voer betekent veel voor het welzijn van de kip. De kippen zien er mooi en gezond uit. Ze maken tevreden geluiden. Ze hebben het echt naar hun zin. Ook is me de liefde van Kees en Jolanda voor de kippen opgevallen. Na het eten van zo’n biologisch eitje (jawel….. meerdere inmiddels) ben ik helemaal verkocht. Mijn eitjes haal ik nu hier. Kakelvers en ook nog eens goedkoper dan in de supermarkt.

Albert Jan Fokkens