Kersttakken voor U

De particuliere verkoop van Ilex verticillata kersttakken start vanaf donderdag 8 december 2016 vanuit onze boerderij Dennenhoeve in Hooghalen. De oogst is een succes en de takken met bessen zijn nog mooier dan vorig jaar. Dit jaar is de prijs vergelijkbaar met de gangbare veilingprijs. U kunt dus de winst van de tussenhandel in de zak houden.

De prijs is beslist aantrekkelijk. Onze ervaring van vorig jaar is dat er veel vraag naar is. Dus wees er tijdig bij! Met uw aankoop draagt u bij aan het goede doel. Wij vinden dat een mooie kerstgedachte in de decembermaand voor u en voor ons.

Het goede doel

Het jaar 2016 was wederom een bijzonder jaar. Naast de mooie momenten die het leven ons biedt was dit jaar ook triest vanwege overlijdens in de familiesfeer. Vanwege deze omstandigheden heeft Jolanda het jaarlijks collecteren voor het Nationaal MS Fonds niet kunnen doen. We hebben daarom het besluit genomen om een geldbedrag te doneren. Van de opbrengst uit de particuliere verkoop van de kersttakken gaat 10 % naar dit fonds.

 

[one_half]
MS fonds
[/one_half]

[one_half_last]

Bij aankoop helpt u mee!

Want 10 % van de opbrengst gaat naar het Nationaal MS Fonds. Strijd mee tegen MS en steun onderzoek. Multiple Sclerose (MS) is een aandoening van het centrale zenuwstelsel.
[/one_half_last]

Sfeer in huis

Ilex verticillata zijn bijzondere mooie takken. Het is een hulst met helderrode bessen zonder prikbladen. Tijdens de kerstperiode te verwerken in kerststukjes, bloemstukken en ook gewoon als boeket in de vaas.

Prijzen:

  • Eén mooie grote tak: € 1,50 per stuk
  • Eén boeket van 6 takken: € 6
  • Twee boeketten van 6 takken: € 10

Verkoop vanuit huis en op de Kerstmarkt ’t Haoler Hoes

8-12-2016: Vanaf donderdag verkoop vanuit huis op elke werkdag of op zaterdag. U bent van harte welkom voor een mooi boeket.

16-12-2016: Op vrijdag 16 december 2016 van 17.00 uur tot 21.00 uur is de jaarlijkse kerstmarkt in en rond het dorpshuis ’t Haoler Hoes in Hooghalen en wij zijn aanwezig.
Fijne kerstdagen toegewenst en een goed nieuw jaar.