Wij hebben een horloge, zij hebben de tijd
De soepkip is een lekkere kip. Mensen die nog wat tijd hebben, zoals in Afrika, genieten intens van een biologische soepkip.

Veel van deze kippen worden geëxporteerd naar Afrika. In Afrika eten ze geen kuikens. Nederlanders eten blijkbaar liever het bleke vlees van in tempo vetgemeste slachtkuikens, die amper 40 dagen oud zijn.

Een soepkip gebruikt u voor de soep, de naam zegt het al. Zo’n kip kun je ook bakken. Dan heeft het wat meer suddertijd nodig maar smaakt heerlijk.

Vaste lage prijs voor de Vrienden van de Dennenhoeve

Vrienden van de Dennenhoeve (zo ben je vriend) kunnen voor een vaste lage prijs een ingevroren biologische soepkip kopen ongeacht het aantal. Ook andere ingevroren biologische kipproducten (kipsnitzels, nuggets, hamburgers) koop je bij ons.

Deel je recept met ons!

We dagen jullie uit om tijd te nemen en deze kip te bakken (sudderen). We willen graag de bereidingswijze van van jullie weten en jullie ervaringen delen met anderen. Zodat er een recept uit de bus komt die een dergelijke soepkip verdient. Wil je jouw ervaring met ons delen?

Verkoop vanuit boerderij Dennenhoeve
Boerderij Dennenhoeve is een boerenbedrijf in Hooghalen, eenvoudig bereikbaar via de oude weg tussen Assen en Beilen. Verkoop van biologische eieren en ingevroren kipproducten vindt plaats vanuit de boerderij rechtstreeks aan de consument.