Tip: bekijk de 2 filmpjes hieronder

Open bedrijvendag Midden-Drenthe 2015
[/one_half]

Welkom

Kom kijken, genieten, smikkelen en smullen. U helpt ons van deze dag een succes te maken door te komen en dit nieuwsbericht te delen met uw kennissen, vrienden en familie.

Wat je ziet

Boerderij ‘Dennenhoeve’ van de familie Sijbenga doet voor het eerst mee tijdens de Open Bedrijvendag Midden-Drenthe 2015 op zaterdag 7 november 2015.

U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Veel bedrijven in Drenthe kunt u bezoeken op deze speciale dag.

Wij hebben biologische legkippen, een akkerbouwbedrijf en bloementeelt. Met de biologische legkippen hebben we dit jaar de publieksprijs gewonnen met de mooiste kippenuitloop.

Kom kijken, genieten, smikkelen en smullen. U helpt ons ook van deze dag een succes te maken als u dit nieuwsbericht deelt met uw kennissen, vrienden en familie.

U kunt de stal en kippenuitloop bekijken en werkzaamheden meemaken. Wij vertellen over het welzijn van de biologische kip en beantwoorden graag uw vragen. U ervaart hoe de biologische kippen zich voelen in de mooie natuurlijke uitloop.

Smikkelen en smullen

Geniet kan ook van onze biologische lekkern(ei)ijtjes.  Wij presenteren eitje, kipnuggets en stukjes schnitzel. Voor de dames en heren hebben we tokkelroom van biologische eieren. Tokkelroom is zachter en milder dan advocaat.

Biologische eitjes winnen

Achter de productie van een biologische ei zit een verhaal. Dat verhaal willen wij u graag vertellen. Voor de kinderen en de ouderen is er een leuk kwisje. U kunt eitjes winnen. Hoe?

Dat is een verrassing. De winnaars worden bekend gemaakt op Facebook en Twitter. Wordt ook onze vriend op Facebook of Twitter en profiteer van de voordelen.

Wie zijn welkom

Iedereen, van jong tot oud. Zoals stelletjes, gezinnen met kinderen, consumenten, werkenden, werkzoekenden, dierenliefhebbers en flierefluiters en ieder die eens een kijkje wil nemen bij een biologisch bedrijf.

Andere deelnemende bedrijven op 7-11-2015 tijdens de Open Bedrijvendag Midden-Drenthe 2015 ziet u HIER