Eén wereldbol

Als wij zo blijven consumeren als we nu doen dan zijn er meerdere wereldbollen nodig. En tot nu toe hebben we er nog maar één. Voor ons reden om stapsgewijs duurzaam te ondernemen.

Win een flesje advocaat en 10 biologische eieren

Op deze luchtfoto ziet u zonnepanelen op de grote schuur. Ze leveren meer elektriciteit dan we gebruiken.

Weet u hoeveel zonnepanelen? Tel of doe een gok en geef uw antwoord op Facebook of Twitter. Met een juist antwoord maakt u kans op deze prijs. De winnaar wordt uiterlijk 6 november bekend gemaakt. Zo vindt u ons op Facebook en Twitter.

Zaterdag 7-11-2015 Open dag

Op de Open bedrijvendag Drenthe zaterdag op 7-11-2015 kunt u ons bedrijf Dennenhoeve bekijken. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is ons bedrijf vrij toegankelijk voor iedereen. U ziet dan de mooiste kippenuitloop van 2015. U ziet onze werkzaamheden en we vertellen u graag over onze biologische leghennen. Onder het genot van een klein hapje en een drankje, ziet u hoe onze kippen in een natuurlijke omgeving leven. Meer info en filmpjes ziet u hier

Ons biologische pluimveebedrijf ligt aan de Beilerweg 26 te Hooghalen. Vanaf de oude weg van Assen, voorbij Hooghalen ziet u richting Beilen de Dennenhoeve aan de rechterkant.

U bent van harte welkom.

Kees en Jolanda Sijbenga