Tokkelroom van de Dennenhoeve is zacht en mild

Jolanda en Kees Sijbenga smullen van eigengemaakte tokkelroom van de Dennenhoeve. Deze tokkelroom is zachter en milder dan advocaat. Een drankje naar oma Sijbenga’s recept.

Gemaakt van biologische eieren, brandewijn, vanillestokjes en meer. De kleur is zachtgeel overeenkomstig de kleur van de dooier van een biologisch ei.

Tip

Heerlijk om puur te eten uit een glas. Een toefje slagroom maakt het extra lekker. Op ijs, in de vla of op appeltaart is het smullen. Tokkelroom verkopen wij o.a. in kleine weckflesjes.

Zeer geschikt om als origineel cadeautje te geven aan vrienden of kennissen. Of om zelf of samen met uw partner van te genieten.


Open bedrijvendag 7-11-2015. Kom je ook?

Boerderij ‘Dennenhoeve’ van de familie Sijbenga doet mee tijdens de Open Bedrijvendag Midden-Drenthe 2015 op zaterdag 7 november 2015. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. In 2015 hebben we de publieksprijs van de kippenuitloop gewonnen. Deze kunt u bekijken. En geniet van onze tokkelroom, biologische eieren en stukjes biologisch kippenvlees . Meer weten? Klik hier

Wordt vriend van de Dennenhoeve

Op Dennenhoeve in Hooghalen gebeurt altijd wat! Wordt onze vriend op Facebook of Twitter en profiteer van de voordelen.